سه شنبه, ۸ مهر ۱۳۹۳، ۱۰:۱۳ ق.ظ
طبق نظرات و گزارشات رسیده از بازدید کنندگان محترم سایت ،به تازگی نرم
افزار وایبر برای برخی از کاربران به صورت غیر اختیاری غیر فعال می شود و
نکته ای که در این میان حائز اهمیت است دلیل این اتفاق است .
شرکت
وایبر به برخی از کاربرانی که جویای علت مسدود و غیر فعال شدن حساب کاربری
خود بوده اند پاسخ مشخصی ارائه داده است مبنی بر اینکه شما به عنوان یک
منتشر کننده اسپم شناسایی شده اید و به این دلیل طبق تمهیدات وایبر مسدود
شده اید.
برخی از کاربران ، ضمن اعلام تعجب از این واکنش معتقد هستند که از اکانت آنها هیچ اسپمی تبادل نشده و یا اصولا مفهوم اسپم را در این پاسخ درک نمیکنند برای همین تعریف مختصری از واژه اسپم را برای علاقمندان ارائه میکنم.
اسپم یا جفنگ (به انگلیسی: Spam)، به معنای پیامی الکترونیکی است که بدون درخواست گیرنده و برای افراد بیشمار فرستاده میشود. یکی از مشهورترین انواع اسپم هرزنامه است اما اسپم میتواند شامل اسپم در پیامرسانها، اسپم در گروههای خبری یوزنت، اسپم در بخش نظرات وبلاگها و صفحات و فرومهای خبری و غیره هم بشود.
با این توضیح ارتباط پاسخ و هشدار وایبر به کاربرانی که حساب آنها را مسدود میکند تا حدودی مشخص می شود.
طبق متنی که در زیر آورده شده و هشدار وایبر به کاربرانی است که بزودی در معرض مسدود شدن هستند ، افزایش فعالیت در وایبر میتواند موجب قرار گرفتن در لیست سیاه آنها شود چرا که معمولا کنترل اکانتها در چنین نرم افزارهایی هرگز به صورت دستی نبوده و طبق روال روتینی که در متن برنامه های کنترل کننده تعریف شده ،این بررسی روی کاربران صورت میگیرد و چنانچه در این بررسی ،افزایش مورد نظر آنها در تبادلات صورت گرفته باشد ، میتواند به عنوان اسپم شناخته شود.
گذشته از این در نظر داشته باشید در دنیای دیجیتال گاه ویروسها ، تروجانها و .... که عوامل نفوذ و یا تخریب سیستم قربانی به شمار می روند، از شکلهای مختلف برای انتقال خود استفاده میکنند که گاه از شیوه های استتار شده و یا تبدیل به فرمتهای موجه استفاده می شودو ناقلان این فایلهای مخرب خود نیز از وجود چنین چیزی مطلع نیستند و یکی از این فرمتهای موجه ، فرمت فایلهای تصویری است . با توجه به اینکه نرم افزار وایبر توانایی ارسال پیامهای متنی ، فایلهای فیلم و عکس را دارا میباشد، این امکان و این احتمال وجود دارد که به عنوان مثال شما به عنوان گیرنده یک فایل تصویری ، اقدام به انتشار مجدد آن فایل برای سایر اعضا در یک گروه بکنید، غافل از اینکه محتوی پنهانی ای در عکس درج شده باشد و سرورهای وایبر که ترمینالی برای رفت و آمد همه فایلها هستند طی پروسه تشخیص و شناسایی ، فایل منتشر شده از سوی شما را آلوده تشخیص دهند و شما به عنوان کاربری که مشکوک به انتشار اسپم هستید شناسایی شوید.
در پایان متن اصلی هشدار وایبر به کاربرانی که در معرض بلاک شدن قرار دارند و ترجمه فارسی آن جهت اطلاع بیشتر شما و مقایسه وضعیت فعلی خود با چنین مشکلی قرار داده می شود.
کپی برداری از مطلب با ذکر منبع بلا مانع می باشد
_______________________________________________________________________________________
We have noticed a recent increase in
your activity on Viber and your account is suspected of using Viber for
spamming purposes. Viber does not
tolerate spamming and, as of this message, your account is in danger of being
blocked. If you continue to use Viber in this manner, your account will be
blocked
ما
متوجه شده ایم که فعالیت شما در وایبر
اخیرا افزایش یافته و حساب شما مشکوک است به مبدا انتشار هرزنامه ،و به
موجب این ابلاغ به شما اطلاع داده می شود که حساب کاربری شما در شرف مسدود شدن است
اگر شما به استفاده خود از وایبر برای این منظور ادامه دهید حساب شما مسدود
خواهد شد.
_______________________________________________________________________
منبع:webswan.ir
پاسخ:
طبق راهنمایی یکی از کاربران ، ظاهرا از این پس کدهای شش رقمی بجای چهار رقم ارائه میشه که فقط در نسخه های جدید وایبر قابل ثبت در برنامه هست و نسخ های قدیمی فقط کدهای چهار رقمی رو قبول میکنند.
پاسخ:
با تشکر از اعلام نتیجه شما
پاسخ:
ترجیحا فعالیتتون رو به حداقل بروسونید و گروه هاتون رو ترک کید
پاسخ:
نشانه بلاک شدن به طور عمومی این هست که برای ورود به وایبر نیاز به ثبت نام مجدد ظاهر خواهد شد و در تلاش برای اینکار با پیام ، شماره نامعتبر یا error مواجه خواهید شد. تشخیص بلاک شدن با خود شماست
پاسخ:
سپاس از اطلاع رسانی مفید شما
پاسخ:
به دلیل گزارشات ضدالنقیض از نتیجه ای که برخی دوستان اعلام کردند از ارائه راهکار پیشنهادی جمع بندی شده خودداری شده است چرا که احتمال بروز هزینه بی ثمر برای کاربران زیاد است.
پاسخ:
شما از نتیجه یکی از توصیه هایی که بعضی دوستانی که سیستم عامل ios دارندو پیشنهاد دادند ،چیزی نگفتید(که البته شخصا در حال حاضر توصیه ای به آن ندارم)و آن ، فلش کردن گوشی است. در نظراتی که از این دوستان منتشر شد عمدتا صحبت از فلش کردن گوشی نیز به میان امده بود.
پاسخ:
به نمایندگی از همه بازدید کنندگان از اطلاع رسانی بسیار خوب شما سپاسگزارم.
امیدوارم دوستانی که از گوشهای آیفون استفاده میکنند از این تجربه استفاده کنند.
پاسخ:
خوشبختان شما با مطالعه سایر نظرات دوستان موارد مورد نیاز برای خروج از بلاک رو متوجه شدید .طبق نظرات دوستانی که اقدام به این فرایندها کردند مشکل ظاهرا حل شده است .
منتظر اعلام نتیجه شما هستیم.
پاسخ:
در خصوص اپل ، نظراتی چند نفر از دوستان منعکس کرده بودند روال بدین صورت بود که بعد از فلش کردن گوشی مشکلشون حل شده بود آیا شما این اقدام رو هم انجام داده بودید یا فقط تغییر اپل آیدی رو داشتید؟
پاسخ:
سلام حق با شماست به دلیل مشغله زیاد درج این آموزش به تاخیر افتاده.عذرخواهی بنده رو بپذیرید.
پاسخ:
از اطلاع رسانی عملکردتون در اینجا سپاسگزارم .
ای کاش پس از صرف این هزینه و وقت ، قبل از راه اندازی مجدد وایبر ، اکانت جیمیل سینک شده در بخش حسابهاتون رو نیز تغییر داده بودند تا نتیجه کامل تری میشد گرفت.
پاسخ:
این پاسخ فقط یک حدس ابتدایی است، شاید با نصب نرم افزار ها و یا بازی حجیم ، از حداکثر فضای حافظه داخلی گوشی و نیز مموری آن استفاده شده باشد و بسته شدن فوری برنامه به دلیل کم آوردن فضای مورد نیاز برای ارائه سرویس و راه اندازی باشد.
پاسخ:
به کمک نظر یکی از بازدید کنندگان محترم فردا یک مطلب آموزشی جدید برای این منظور در بخش آخرین مطالب درج خواهد شد .
پاسخ:
یک راه حل آموزشی فردا در سایت درج خواهدشد.در بخش آخرین مطالب پیگیر این مطلب باشید
پاسخ:
در صورت امکان توضیحی فارسی برای بازدید کنندگانی که امکان ترجمه صفحه منتهی به لینک شما رو ندارند، از عملکرد این برنامه بفرمایید.
پاسخ:
سپاسگزار از توضیحات دقیق شما
پاسخ:
ضمن تشکر از آقای کاشفی به خاطر پیشنهاد خاص و جدیدشون ، از دوستانی که امکان تست این راهکار رو دارند تقاضا می شود نتیجه رو در همین بخش اعلام کنند.
توجه داشته باشید در این حالت احتمالا مسئله و مشکل دیده نشدن مخاطبین شما در وایبر وجود خواهد داشت.
پاسخ:
طبق اعلام نظر برخی دوستان در این بخش ، گوشیهای ایفون با فلش شدن قادر به استفاده و خروج از بلاک لیست وایبر هستند.
پاسخ:
بله طبق جمع بندی نظرات کاربران مختلفی که بلاک شده اند ، تا امروز فقط روی گوشی های اپل امکان خروج از بلاک وجود داره اون هم با فلش کردن گوشی اما برای گوشیهای اندروید هنوز چنین ترفندی اثر نداره.
پاسخ:
اگر در گروههای زیادی عضو بودید و دریافت ویا ارسالهای روزانه زیادی داشتید و یا شاید طبق احتمالی که یکی از کاربران بلاک شده مطرح کرد، از پهنای باند نسبتا زیادی در آپلود یا دانلود از طریق وایبر استفاده می کردید ، قطعا شما در بلاک لیست وایبر قرار گرفتید . جهت بررسی جزیئات بیشتر به موضوعات مندرج در بخش وایبر از طریق طبقه بندی موضوعی در حاشیه چپ سایت بروید.
پاسخ:
تنها راه ممکن برای دور زدن این مشکل میتونه همین باشه که شخصا سعی کرده بودم تا دنبال برنامه خاصی برای این منظور بگردم اما ظاهرا در این زمینه هنوز کسی دست به کار نوشتن برنامه نشده و جا داره کسانی که دست اندر کار برنامه نویسی اندروید هستند برای این مقوله هم فکری بکنند .
پاسخ:
نکته ای هم که شما اشاره کردید میتونه عاملی برای تشخیص اسپم باشه . (هرچند در چنین صورتی یک روند کاملا بی منطق و ناعادلانه حکم فرما خواهد بود )سپاسگزارم
پاسخ:
نکته مورد اشاره شده قابل تامل است.سپاسگزارم
پاسخ:
از ابراز نظر و توضیحات خوب شما سپاسگزارم.
موفق باشید
پاسخ:
شما اولین نفری هستید که تا امروز موفق به استفاده مجدد از وایبر بعد از بلاک ، شده اید.جهت اطلاع بازدید کنندگان محترم باید یادآوری شود گوشی ایشان آیفون بوده و هنوز گزارشی از رفع بلاک در os اندروید به ما نرسیده . در صورت موفقیت در ادامه کارکرد وایبر در طول روزهای آتی و عدم بلاک شدن مجدد، لطفا جهت اطلاع سایر کسانی که با آیفون چنین مشکلی را دارند ، اعلام نتیجه بفرمایید.
موفق باشید
پاسخ:
اطلاع دقیقی از این موضوع ندارم
پاسخ:
به نظر میرسه وایبر استعداد پشتیبانی مشخصی از مجموع تعداد کاربران رو داره و با فراگیر شدن نرم افزار تولیدشون درمناطق مختلف و در ایران و رشد روز افزون تبادلات در گروههای بیشماره کاربران ، دچار کمبود منابع پشتیبانی شده و با اعمال پالیسی هایی نظیر مسدود کردن کاربران پر استفاده از وایبر،سعی در بهبود شرایط فعلی داره.
پاسخ:
قطع به یقین ، تشخیص و شناسایی اسپم بودن یک شماره در وایبر ، از طریق رسیدن به حد نصاب ارسال پیام در یک بازه زمانی مشخص خواهدبود.
به عنوان مثال ممکن است برای هر اکانت تا سقف هزار پیام در روز، تعریف شده باشد و با این فرض در صورتیکه شخصی بیش از این مقدار پیام ارسال کند براحتی توسط سرورهای وایبر شناسایی و بلاک می شود.
برای دور ماندن از لیست سیاه وایبر ترجیحا باید سعی شود از مشارکت و عضویت در گروههای پر جمعیت و متعدد خودداری کرد.
پاسخ:
سپاس بابت اطلاع رسانی ، ای کاش قبل از اینهمه تلاشی که کرده بودید
این قسمت را مطالعه کرده بودید. احتمالا شما بعداز اقدام به تهیه گوشی جدید، پیش از اینکه سیم کارت جدید را در آن مورد استفاده برای ثبت نام در وایبر قرار دهید، برای امتحان وضعیت سیم کارت قبلی که بلاک شده بوده یکبار آنرا در گوشی جدید راه اندازی کردید و وایبر را مجدد روی آن تست کردید و با اینکار گوشی جدید شما نیز شناسایی شده در غیر اینصورت تشخیص مودم یا نوع اینترنت و حتی شناسایی IP از طرف یک شرکت ارائه دهنده نرم افزار ارتباط جمعی مثل وایبر برای مسدود کردن منابع اسپم ، منطقی نیست چون ممکن است از یک مودم و یا IP یکتا، اکانتهای متعددی با وایبر مرتبط باشند که هیچ فعالیت اسپمی نداشته باشند و این پالیسی طبق روال منطقی ، غیر طبیعی و غیر استاندار خواهد بود.
پاسخ:
اطلاعات و تجربه شما بسیار مفید و کامل بود امیدوارم بازدیدکنندگان سایت به جزییات نظر شما دقت کنند.
پاسخ:
سپاس به دلیل اطلاع رسانی کامل.
پاسخ:
خیلی فرقی نمیکنه چون در هر صورت به دلخواه خودشون با تعریفی که برای خودشون گذاشتند دست به این اقدام میزنند.
در اکثر مواقع کاربران هیچ هشداری دریافت نمیکنند و به طور ناگهانی بلاک می شوند.
پاسخ:
سلام و متشکرم، در حال حاضر اطلاعات مربوط به پروسه بعد از بلاک شدن شماره توسط وایبر ، حاصل تجربیات و نظراتی هست که برخی از بازدیدکنندگان محترم سایت منعکس کردند و شخصا هنوز تجربه بلاک شدن رو نداشتم و دوستانی که در این زمینه اعلام نظر کردند اشاره ای به مدت زمان بلاک شدن شماره های بعدی نداشته اند و فقط در مورد مسدود شدن سیم کارتهای بعدی صحبت کردند.
ترجیحا با توجه به احتمال بالایی که برای این موضوع اعلام شده بهتر است از اون گوشی برای راه اندازی وایبرسیم کارتهای دیگه استفاده نکنید چون به احتمال زیاد وایبر از طریق کد IME هنگام ثبت نام میتونه گوشی رو شناسایی کنه که اگر اینطور باشه قطعا میتونه براحتی سیم کارت بعدی رو شناسایی کنه .
پاسخ:
بعید به نظر میرسه چون متن اطلاع رسانی وایبر فاقد چنین عبارتی از گزارش افراد ثالث هست.
پاسخ:
طبق اظهار نظر دوستان در همین رابطه ظاهرا وایبر در صورتی که سیم کارتی رو بلاک کرده باشه قادر به شناسایی گوشی جدید خواهد بود و مجدد اونو هم بلاک میکنه.
خوشبختانه شخصا با این مشکل برخورد نکردم و این تجربه اعلام شده از طریق سایر کاربران هست.
پاسخ:
بلاک شدن از طریق خود وایبر صورت میگیره و هیچ راهی نداره . استفاده از گوشی و سیم کارت جدید تنها راه حل تا امروز اعلام شده.
پاسخ:
از طریق لینک زیر باید فلیدهای مورد نیاز رو پر کنید و بعد تیکت رو براشون ارسال کنید.
پاسخ:
هنوز کسی نتونسته از لیست سیاه وایبر خارج بشه.
پاسخ:
اگر در کادر حاشیه سایت در بخش آخرین نظرات،مطلب دوستی بنام سعید رو دیده باشید متوجه خواهید شد که این مسیله یک مشکل در وایبر نیست و در واقع پایان کار استفاده از وایبر است چون هم گوشی و هم سیم کارتااز طرف وایبر مسدود خواهد شد. فعلا منتظر اعلام نتیجه برخی از دوستانی هستیم که در صدد رفع این مسدود شدنها هستند.
پاسخ:
سلام ، ظاهرا باید از هشدارهای شرکت وایبر چنین نتیجه ای رو برداشت کرد.