دوشنبه, ۶ مرداد ۱۳۹۳، ۰۱:۱۸ ب.ظ
کسانی که بتازگی قصد نصب و استفاده از وایبر را دارند حتما مطالعه کنند:
نرم افزارهای ارتباطات جمعی ، با گسترش استفاده از
اینترنت امروزه بیش از گذشته مورد استقبال قرار گرفته اند که در بیشتر
مواقع تولید کنندگان این برنامه ها غیر ایرانی بوده و در صورت بروز نقص یا
مشکلات ، روند پیگری و رفع آنها به سادگی امکان پذیر نیست. گذشته از این
گاه ماهیت یک برنامه خواسته یا ناخواسته بر پایه ساختارهای فرهنگی و بومی
گروهی از جامعه ساخته می شود که به همین دلیل ممکن است تمهیدات و آپشنهایی
خاصی در آن برنامه ، مورد استفاده یا پسند گروهی دیگر از مردم با فرهنگی
دیگر نباشد.
یکی از این برنامه هایی که در این روزهای اخیر به شدت در جامعه ما شیوع پیدا کرده نرم افزار وایبر می باشد که روز به روز بر استفاده کنندگان از آن افزوده می شود.
در نگاهی کلی ، این نرم افزار نیز در گروه نرم افزارهای ارتباطات جمعی ، مانند واتس اپ یا نیمباز می باشد اما سادگی در روند استفاده از آن درکنار رایگان بودن ارسال پیام و مکالمه بر تعداد علاقمندان به آن در کشور ما افزوده است.
طبق نظراتی که در مطلبی با عنوان " آیا با وایبر دچار مشکل شده اید؟ " در همین سایت منتشر شده است برخی از کاربران از وجود یکی از عوارض استفاده از وایبر اعلام نگرانی ویا ناراحتی داشتند ، برای همین جهت آگاهی کسانی که قصد استفاده از این برنامه را دارند تصمیم گرفتم تا این مسئله خاص را مورد اطلاع رسانی قرار دهم.
نرم افزار وایبر به گونه ای طراحی شده است که بعد از نصب روی گوشی موبایل ، با استفاده از لیست تلفن مخاطبین روی حافظه گوشی ، برای خود یک لیست همانند آن ایجاد می کند با این تفاوت که شماره موبایل مخاطبینی را که نرم افزار وایبر را نصب کرده اند براحتی از سایر شماره ها مجزا میکند و نشان میدهد.
فردی که وایبر را بر روی گوشی موبایل یا تبلت خود نصب نموده ، با کمی کار کردن در محیط آن براحتی می تواند برای نام و شماره خود یک عکس انتخاب کند که با توجه به خصوصیتی که قبل از این ذکر شد، سایر افراد موجود در لیستِ شماره های او ، میتوانند عکس او را ببینند.
هشدار 1 :
برنامه وایبر بعد از نصب روی گوشی یک پوشه در مسیر اصلی حافظه با نام خود برنامه ایجاد میکند و تمامی عکسهای مخاطبینی که در لیست فرد وجود دارند را در این پوشه ذخیره سازی میکند.این عکسها براحتی قابل برداشت و انتقال به هر جای دیگری هستند .
برخی از کاربران با عدم آگاهی از این پروسه و با خیال محرمانه ماندن عکسهای انتخابی خود گاه اقدام به درج عکسهای خانوادگی ویا خصوصیشان برای پروفایل خود میکنند که بعد از اطلاع از این روند موجب نارضایتی و نگرانی آنها می شود که متاسفانه دیگر هیچ راهی برای حذف آن از گوشیهای مخاطبینشان وجود ندارد .
نکته عجیبی که در این خصوص باید مورد توجه ویژه قرار دهید این است که اگر به پوشه مورد نظر برنامه نگاهی انداخته باشید ، گاه به غیر از عکسهایی که برای شما آشنا هستند و آنها رو به عنوان عکس مخاطبین تلفن خود دیده اید، عکسهای دیگری که برایتان ناشناس می باشد نیز می بینید.
شاید این سئوال پیش آمده باشد که این عکسها از کجا آمده و متعلق به چه کسانی است. طبق بررسی که انجام شد در کمال تعجب این نتیجه حاصل شد که گاه ، به غیر از عکس انتخابی شماره شما که در گوشی های دیگر ذخیره می شود ، عکسهای برخی ازافراد داخل لیست تلفن شما نیز برای دیگران ارسال میشود و درپوشه عکسها قرار میگیرد و این روند کاملا غیر اختیاری و بدون اطلاع شما اتفاق می افتد. عواقب ناشی از این پروسه را خود با توجه به فرهنگ ایرانی و ساختار بومی کشورمان حدس بزنید.
هشدار 2:
از سپردن گوشی ای که وایبر را روی آن نصب کرده اید به دیگران جدا خودداری کنید.چرا؟
فردی که گوشی شما در اختیار او قرار گرفته باشد میتواند اقدام به نصب نسخه ویندوزی وایبر روی کامپیوتر شخصی خود نمایدکه برای تکمیل فرایند ثبت نام ، نیازمند به دریافت کد چهار رقمی روی گوشی ای است که از قبل اکانت وایبر روی آن ساخته شده است(یعنی گوشی شما) . پس از پایان نصب نسخه ویندوزی از آن پس تمام پیامهای دریافتی و ارسالی روی گوشی بدون هیچ گونه ردپایی همزمان روی نسخه ویندوی نیز قابل مشاهده خواهد بود.
((((((اگر سئوالی درباره وایبر داریدروی همین لینک کلیک کنید)))))))
به کلیه علاقمندان به نرم افزارهای ارتباطات جمعی توصیه می شود که به نرم افزارهایی اینچنینی مانند وایبر هرگز اعتماد نکنند و خصوصا از تبادل اطلاعات و داده های شخصی از طریق بستر اینترنت و اینگونه برنامه ها جدا خودداری کنند .
موفق باشید
پاسخ:
سپاس از حسن نظر شما.
پاسخ:
اینگونه برنامه ها تنها در هنگام نصب اولیه نیازمند وجود سیم کارت در گوشی هستند و بعد از راه اندازی ، وجود یا عدم وجود آن نقش خاصی در اجرای برنامه به عهده ندارد مگر آنگه به هر دلیلی اکانت ساخته شده در برنامه که مبتنی بر شماره سیم کارت است ، sign out یا deactive شوند.
معمولا اینگونه برنامه ها به غیر از قابلیت نصب روی گوشی و یا تبلتها، نسخه هایی نیز برای نصب روی کامپیوتر دارند که با همان اکانت قبل ، می توان روی دو وسیله متفاوت از آنها استفاده کرد.
هر گاه بنا بر هر دلیلی، کاربر درخواست حذف اکانت خود را داشته باشد ، با اقدام به عمل غیرفعالسازی اکانت خود در یکی از این دستگاههایی که در دسترس او باشد، سایر دسترسی های اکانتش روی سایر وسایل که در دسترس او نخواهند بود نیز از کار خواهند افتاد.
پاسخ:
اگر درست منظور شما رو متوجه شده باشم ، از یک شماره روی دو وسیله مثل دو موبایل یا یک موبایل و یک لپ تاپ وایبر نصب شده و از طریق دستگاه دوم میشه براحتی دستگاه اولی رو کنترل و پیامها رو حذف کرد.
پاسخ:
سلام ، اگر فقط روی همان یک گوشی وایبر را نصب کرده اید و سیم کارتی که با اون اکانت وایبر ساختید در گوشی بوده ، متاسفانه برای حذف کاری نمیشه انجام داد .
پاسخ:
از ابراز لطف شما متشکرم
پاسخ:
بله فعال شدن مجدد ابتدا باید از روی گوشی موبایل صورت بگیره.
پاسخ:
طبق آخرین روشهای اعلام شده از طریق دوستان ، معمولا در چنین مواقعی باید چند نفر از اعضای گروهی که مورد نظر شما هست ، اقدام به اضافه کردن شما به گروه کنند تا این پروسه امکان پذیر شود.(و ظاهرا یک نفر کفایت نمیکند)
پاسخ:
این مخاطب به احتمال بسیار زیاد عضو یکی از گروههای است که شما در آنها عضو هستید و نیزدر نظر داشته باشید که اعضایی که به نظر شما جدید میایند گاه ، عکس پروفایل یا نامی که برای خود انتخاب کرده اند جدید هستند در حالیکه شماره فرد مورد نظر برای شما و بخش ذخیره سازی تلفنهای شما آشناست.
پاسخ:
تنها در حد یک عکس بسیار کوچک که براحتی قابل تشخیص نخواهد بود.
پاسخ:
پوشه نصب وایبر شما در حافظه جانبی بوده با خارج کردن رم برنامه دچار بهم ریختگی میشه اما منطقا اگر رم گوشیتون رو دستکاری نکرده باشید و بدون تغییر دوباره در جای خودش قرار دهید با یک خاموش و روشن کردن ، برنامه باید بتونه بخوبی پوشه خودش رو پیدا بکنه .
پاسخ:
خیر هر کسی که شماره شما رو در گوشی خودش ذخیره کرده باشه قادر خواهد بود که پروفایل شما رو ببینه حتی بدون اطلاع شما
پاسخ:
طبق تجربه شخصی ای که حدود یکسال پیش در همین زمینه داشتم ، شماره جدید در پروفایل اضافه نخواهد شد اما اختلالاتی در بخش مخاطبین وایبر بوجود خواهد آمد.
پاسخ:
بله و اکانت وایبر دسکتاپ بخوبی به کار خود ادامه خواهد داد اما با محدودیتهایی که در این نسخه وجود خواهد داشت مانند، عدم امکان تغییر عکس پروفایل و ...
پاسخ:
خیر طرف مقابل راهی برای اطلاع از این روند ندارد
پاسخ:
یکی از نکات دیده شدن یا نشدن عکس پروفایل در وایبر ، مرتبط با ذخیره کردن
شماره مورد نظر در لیست شماره تلفنهای حافظه داخلی است چرا که اکثر افراد
گمان میکنند مادامی که فرد مورد نظر را در گروهها و در محیط وایبر میبینند،
کفایت میکند و قادر به دیدن عکس پروفایل او خواهند با اما در واقع تا
زمانی که اقدام به اضافه کردن او در لیست خود نکنند هیچ عکسی از او نمایش
داده نمی شود.
پاسخ:
تحت هیچ شرایطی امکان چنین کاری در وایبر وجود ندارد.
پاسخ:
مسیر ذخیره شدن عکسها در نسخه دسکتاپ وایبر ( به عنوان مثال در ویندوز 7) عبارت است از:
C:\Users\(Your profile name)\Documents\ViberDownloads
پاسخ:
سلام ، متاسفانه منظور شما دریافت نشد در صورت امکان فارسی تایپ کنید.
پاسخ:
خیر چنین امکانی تحت هیچ شرایطی وجود نداره
پاسخ:
با سیم کارت جدیدی که گرفتید و در واقع همان شماره قبلی خود را دارید ، مجدد اقدام به نصب وایبر کنید و پس از ورود به برنامه یکبار دی اکتیو انجام دهید تا هر وسیله دیگری که از وایبر متصل به شماره شما در حال استفاده است به طور کامل غیر فعال شود.
پس از این مرحله میتوانید با نصب مجدد وایبر به تنهایی در این محیط به فعالیت بپردازید
پاسخ:
متاسفانه به هیچ طریق امکان پذیر نیست
پاسخ:
سلام ، این مورد در نسخه های قبل از ورژن 5 امکان پذیر بود در صورتیکه اینترنت مورد استفاده شده از طریق wifi تامین میشد اما اینطور که در منوی تنظیمات ورژن 5 وایبر میبینم متاسفانه گزینه ای برای این منظور درج نشده و تنها در بخش چند رسانه ای (Media) دو گزینه برای فعال یا غیر فعالسازی دانلود خودکار تصاویر و ویدیو در اینترنت 3G در نظر گرفته شده است .
پاسخ:
مدتها قبل چنین مشکلی رو شخصا روی دو تا از کانتکتها داشتم ، دقیقا مشخص نشد که عدم حذف این کانتکتها در وایبر بعد از حذف شماره از حافظه داخلی گوشی چه بود اما هر چه بود با تکرار زیاد در حذف این شماره ها و نیز حذف حتی عکس پروفایل انها از پوشه وایبر سرانجام اکانت آنها در وایبر نیز حذف شد.
شاید با توجه به سینک شدن شماره تماسها با جیمیل ، با وجود حذف شماره از حافظه داخلی گوشی، طبق همگام سازی اتوماتیکی وایبر با اکانت جیمیل انجام میده این مسئله بوجود میاد که البته این فقط یک حدسه چون مدتهاست که مخاطبین در ایران به دلیل تحریمها با جمیل همگام سازی نمیشند.
پاسخ:
در خصوص وایبر ، پیش از هر اقدامی باید ابتدا دوباره آنرا نصب کنید وسپس با توجه به آموزش که از
این لینک میتونید ملاحظه و دانلود کنید ، اقدام به دی اکتیو کردن وایبر کنید.
در خصوص لاین هم دقیقا باید همین نصب مجدد و رفتن به گزینه های تنظیمات و پیدا کردن گزینه ای برای دی اکتیو کردن اکانت ساخته شده خودتون بکنید.
پاسخ:
خیر ، چون هر فعالسازی روی هر دیوایس نیاز به کد چهار رقمی مجدد داره.
پاسخ:
با دی اکتیو کردن ، اکانت ساخته شده شما که با شماره سیم کارت شناسایی میشه ، به طور کامل غیر فعال میشه یعنی دیگران شما رو به عنوان کسی که دارای وایبر هستید نخواهند دید در حالی که اگر فقط اقدام به حذف وایبر کنید ، با اینکه خودتون از وایبر استفاده نمی کنید ولی دیگران همیشه شماره شما رو در گروه وایبردارها میبینند.
با دی اکتیو و یا حذف کردن آرشیو همه چت ها پاک خواهد شد اما تاثیری در تماس اشتباهی گرفتن به دیگران و دیده نشدن آن تماس ندارد.
پاسخ:
بدون دی اکتیو فقط برنامه رو حذف کنید.
پاسخ:
اصولا اگر چنین چیزی امکان پذیر باشه ، هیچ منبعی اقدام به معرفی و عرضه چنین نرم افزاری نمیکنه چون معمولا در گروه نرم افزارهای هک قرار خواهد گرفت و این مسئله در فضای وب چندان عرف نیست پس هرگز نمیشه به طور قطع نظر داد که چنین چیزی غیرممکن است.
اما طبق اطلاعات عمومی تا امروز گزارشی مبنی بر وقوع چنین حالتی نرسیده
پاسخ:
خیر این دو مقوله هیچ ارتباطی با هم ندارند و برای هدف شما هم راهی وجود ندارد چون پیام به دست اون رسیده .
پاسخ:
بله فقط پیامهای او به شما نخواهد رسید
پاسخ:
برخی نرم افزارهای جانبی چنین امکاناتی رو در اختیار شما قرار میدهند که باید جداگانه نصب کنید
پاسخ:
راههای زیادی برای پرینت گرفتن از هر چیزی در هر جایی وجود داره . منظور شما در این سئوال به طور دقیق مشخص نیست اما اگر برای استفاده شخصی نیاز داشته باشید یکی از راهها اینه که میتونید با گرفتن اسکرین شات از صفحاتی که متنهای مورد نظرتون در اون هست و انتقال عکس اون اسکرینها به pc اقدام به پرینت اونها بکنید.
پاسخ:
منظور از کد دوم چیست؟
روی پی سی فقط یک نسخه وایبر میتوان نصب کرد و برای این منظور هم نیاز به وارد کردن شماره موبایلی خواهید داشت که از قبل ، وایبر روی آن فعال شده باشد.
پاسخ:
در ارتباط صوتی هر یک دقیقه طبق اندازه گیری شخصی حدود 250KB اینترنت مصرف میکنه ،نسبت صوت به تصویر رو خودتون حدس بزنید.
پاسخ:
در خصوص وایبر ، امکان استفاده برای دو سیم کارت در یک گوشی نیست.این جوابیه تیم پشتیبانی وایبر برای کسانی بوده که چنین سئوالی داشته اند
پاسخ:
این کدهرگز به نیاز بعدی شما نخواهید رسید چون هر کد فقط یکبار مصرف است
پاسخ:
خیر هیچ راهی برای هیچ یک از این مواردی که گفتید نیست مگر خروج از وایبر
پاسخ:
سلام ، شخصا تجربه ای در این خصوص نداشته ام اما شاید بازدید کننده ای پاسخ شما را بداند ویا می توانید به لینک زیر ، تیکت ارسال کرده و سوال خود را به زبان انگلیسی مطرح کنید.
پاسخ:
عکس ذخیره شده در گوشی مخاطبین حتی با دی اکتیو نیز باقی خواهد ماند و پاک شدن ان تنهابه اقدام شخصی هر فرد بستگی دارد و هیچ عامل خارجی در پاکسازی آن نقش ندارد
پاسخ:
معمولا وقتی وارد پنجره مخصوص به ارسال پیام به فرد مورد نظر شوید زیر اسم فرد مورد نظر با فونت ریزتر، وضعیت او را خواهید دید
پاسخ:
طبق اعلام واحد پشتیبانی وایبر ، درچنین گوشیهایی وایبر به خوبی عمل نمیکند
پاسخ:
حتما این
بخش رو مطالعه کنید چون شما با اینکار خود را در معرض خطر قرار دادید.
پاسخ:
خیر ، هر کد دریافتی یکبار مصرف است و برای نصب مجدد نیاز به دریافت کد جدید می باشد
پاسخ:
سئوال شما موجب شد تا بواسطه تکرار زیاد آن در بخشهای مختلف سایت ،به تهیه یک بخش آموزشی کامل برای این منظور اقدام کنم . برای دانلود و مشاهده این آموزش در
اینجا کلیک کنید.
پاسخ:
خیر چنین حالتی گزارش و دیده نشده.
پاسخ:
1- برای اینکه مطمئن باشید اکانت قبلی شما همچنان دروایبر فعال هست بهترین راه مشاهده وضعیت اون از طریق گوشی همون دوستان هست چون در صورتی که آخرین زمان انلاین بودن شما همان روز دزدیده شدن نشان داده بشه یعنی در واقع از اکانت شما استفاده نشده
2- جهت رعایت مسائل ایمنی بهتر هست مجدد با سیم کارت خودتون وایبر رو نصب کنید و اقدام به دی اکتیو کردن بکنید با اینکار احتمال هر دخالتی از بین میره
پاسخ:
متاسفانه یا خوشبختانه چنین امکانی وجود نداره.
پاسخ:
وایبر رو از روی لپ تاپ حذف کنید و در نصب مجدد شماره خودتون رو بهش بدید .
پاسخ:
از طریق رفتن به msconfig ویا نرم افزارهای مدیریت استارت آپ جلوی اجرای اتوماتیک آنرا ببندید
پاسخ:
شخصا بعد از بروز رسانی و ارتقاء به نسخه 5 به بعد دچار این مشکل شده ام و به نظر بهترین نسخه وایبر ورژنهای 4 می باشد.
پاسخ:
وجود چنین نرم افزارهایی غیر ممکن نیست اما صحت چنین مطلبی نیز مورد تائید نخواهد بود چرا که تولید چنین برنامه ای به معنی نفوذ به شبکه اطلاعاتی و سرورهای وایبر و نیز به شرکتهای اینترنتی ایران است و چنین چیزی کار هر کس و هر برنامه ای نیست.
پاسخ:
بله او شما رو خواهد دید و بدون اینکه شما شماره او را داشته باشید این مسئله یک طرفه امکان پذیر است.
پاسخ:
روی
اینجا کلیک کنید.
پاسخ:
اگر مسئله مخاطبینتون براتون مهم نیستند بله از طریق نرم افزارهای شبیه ساز اندروید در pc میشه اینکار رو کرد.(البته طبق نظرات کاربران)
پاسخ:
دوست عزیز متاسفانه شما نیز به لیست سیاه وایبر پیوستید
اینجا را مطالعه کنید.
پاسخ:
در منوی تنظیمات وایبر ، گزینه ای با عنوان دی اکتیو یا غیر فعال سازی وجود داره . استفاده از این گزینه موجب خواهد شد هر وسیله دیگری که از یک اکانت وایبر استفاده میکنه از کار بیافته .
بعد از دی اکتیو کردن جهت ورود مجدد به وایبر نیاز به ثبت نام و دریافت کد همانند اولین نصب خواهید بود و در ضمن همه پیامهاتون نیز پاک خواهد شد.
پاسخ:
دوست گرامی جهت اطلاع کلی تا این حد بدونید که در استئلامی که چند ماه پیش از وایبر داشتم ، طبق نظر اونها وایبر روی گوشی های دو سیم کارته درست عمل نمیکنه . سعی کنید فقط از یکی از شمارهاتون استفاده کنید.
پاسخ:
با دی اکتیو کردن روی گوشی ، دیگر قادر به ورود به وایبر روی pc نخواهید بود و بعد از نصب مجدد وایبر روی گوشی با همون شماره ، دوباره نیاز خواهد بود تا روی پی سی نیز اقدام به نصب مجدد کنید
پاسخ:
بله شما با دی اکتیو کردن میتونید جلوی این سوء استفاده رو ببندید چون هر دیوایس دیگری از کار خواهد افتاد.
موفق باشید
پاسخ:
اکانت فعلی رو دی اکتیو کنید و دوباره ثبت نام کنید.
پاسخ:
پیشنهاد میکنم موضوعات مندرج در
این بخش رو بررسی و متناسب با مشکلتون مطالب رو مرور کنید.
پاسخ:
دقیقا خروج از گروهها میتونه بهترین راه جلوگیری از بلاک شدن باشه و ترجیحا فعالیتتون رو به حداقل برسونید.
پاسخ:
خیر،دسترسی به سیم کارت از الزامات نصب نسخه دسکتاپ است.
پاسخ:
این احتمال هست که به تازگی نرم افزاری از گروه مدیریت مموری و حافظه یا باتری روی گوشی نصب کرده باشید و برنامه تازه نصب شده اقدام به خارج شدن از وایبر را به صورت خودکار انجام دهد
پاسخ:
منطقا تا شماره مخاطب در گوشی سیو نشده باشه امکان دیدن عکسش هم وجود نداره
پاسخ:
دیروز برای اولین بار شما ویک بازدید کننده دیگر با نام { فرا} که در
بخش ( آموزش دیدن وضعیت وایبر) در ساعت 17:28نظر گذاشته بود، چنین وضعیتی رو
اعلام کردید که تا کنون سابقه نداشته . در صورت امکان متن پیام دریافت شده
را برای اطلاع سایر بازدید کنندگان منتشر کنید تا در صورت عمومی شدن چنین
وضعیتی سایرین نیز در جریان قرار بگیرند.
احتمال اعمال مسئله مدیریت محتوی وجود دارد.
پاسخ:
خیر تا زمانی که اکانت قبلی دی اکتیو نشده باشه وایبر روی پی سی به کار خودش ادامه خواهد داد.
پاسخ:
در منوی تنظیمات وایبر در یکی از زیر مجموعها بخشی به نام مدیا یا چند رسانه ای وجود داره که شامل سه چهار گزینه بیشتر نیست که تیک دار بودن یا نبودن این گزینه ها مربوط به عدم دانلود تصاویر و فیلمها هست.
پاسخ:
اگر از اینترنت wifi استفاده می کنید بله
پاسخ:
سلام، طبق روال این برنامه معمولا ، بعد از پیوستن دیوایس دوم به وایبر ، تبادلات قبلی قابل دریافت در آن نخواهد بود و راهی نیز برای این منظور در نظر گرفته نشده.
پاسخ:
بله اصلا نیازی به گوشی نخواهد بود.
پاسخ:
اگر متنها در یک برنامه مانند word آفیس کپی شوند ، بله می شود.
پاسخ:
سلام ، میتونه از ذخیره نبودن شماره های مورد نظرتون در حافظه گوشی باشه.
پاسخ:
هر چند سئوال شما بی ارتباط با محدوده این بحث بود اما چون پاسختون رو داشتم خدمتتون ارائه میکنم . ظاهرا سرویس خاصی از سوی همراه اول و یا شرکتهای مشابه وجود داره که با اعلام درخواست از طریق مالک سیم کارت ، مخابرات با امکانات اختصاصی خود مکان گوشی رو شناسایی خواهد کرد و در اختیار مالک قرار خواهد داد.
پاسخ:
شما بلاک شده اید.برای اطلاعات بیشتر آخرین مطلب سایت را مطالعه کنید.
پاسخ:
قطعا همینطوره تا شماره شما در اختیار کسی نباشه عکس پروفایل وایبرتون هم به او نخواهد رسید
پاسخ:
نیازی نیست که حتما دیوایس مورد نظر شما که قصد نصب وایبر روی اون رو دارید سیم کارت داشته باشه بلکه مهم وارد کردن کد ثبت نام چهار رقمی ای است که به شماره شما ارسال میشه و این شماره میتونه روی یک گوشی دیگه قرار داشته باشه تا بتونه پیامک کد ثبت نام رو دریافت کنه و در نهایت فقط کد رو داخل تبلت درج خواهید کرد.
پاسخ:
سلام ، در وایبر امکان مطلع شدن افراد از شماره کسانی که در لیست خود ندارند نیست یعنی اگر شما شماره شخصی را داشته باشید قادر خواهید بود که وایبر دار بودن یا نبودن او را ببینید و نیز عکس و نام پروفایل او را ، ولی اگر او شماره شما رو نداشته باشد هرگز به شماره شما دست پیدا نخواهد کرد مگر در حالتی که در بنا بر اتفاق در یک گروه مشترک با او قرار بگیرید و او بتواند از روی عکس یا نام شما شماره شما رو ببیند.
در مورد سئوال دومتون بیشتر به نظر میرسه مسئله مربوط به گوشی شما چون هنگام حذف یک مخاطب گزینه ای برای انتخاب هیدن شدن وجود نداره.
موفق باشید
پاسخ:
سلام ، سرعت پردازنده، حافظه داخلی گوشی و در کل کانفیگ سخت افزاری گوشی شما به هیچ عنوان برای استفاده از وایبر مناسب نیست و خیلی از حد استاندارد معرفی شده برای این برنامه پایین تر است .
دلیل مشکل خارج شدن از برنامه همینه و متاسفانه در این حالت کاری برای بهبود یا ارتقا نمیتونید انجام بدید جز تغییر گوشی.
موفق باشید
پاسخ:
مقوله امنیت در امور دیجیتال همواره نسبی است و نمیشه براش حد مطلق تعریف کرد. بسته به نیاز و انتظار شما باید امنیت رو تعریف کرد اما در یک نگاه عمومی و کلی برای کسی که دارای ارتباطات متعارف و معمولی در سطح روابط اجتماعی هست میشه گفت وایبر مشکلی نخواهد داشت.
پاسخ:
متاسفانه راهی وجود نداره
پاسخ:
سلام تا جایی که من متوجه شدم چنین قابلیتی در وایبر نیست.
پاسخ:
خیر البته اگر گروه کم تعداد باشد این احتمال وجود دارد ولی در گروههای شلوغ غیر ممکنه
پاسخ:
سلام ، من جزئیات مدل گوشی شما رو نگاه کردم و متاسفانه ظاهرا شما از نظر حافظه داخلی گوشی ، تا حد استاندار مورد نیاز برای وایبر دارای کمبود هستید .توصیه تولید کننده برای حداقل سیستم مورد نیاز
CPU: Dual core processor
Memory: 1GB RAM, 1MB disk space
هست که متاسفانه گوشی شما فقط 512 مگابایت حافظه داخلی داره .البته این به این معنی نیست که وایبر غیر قابل استفاده باشه و همونطور که خودتون اشاره کردید قبل از ارتقا،به نسخه جدید از وایبر استفاده میکردید اما به هر صورت با توجه به این پایین بودن کانفیگ کلی گوشی نسبت به توصیه سازنده ، این اختلالات میتونه ناشی از همین مسئله باشه .درحال حاضر تنها چاره شما حذف نسخه فعلی و نصب نسخه های قبل تر وایبر می باشد.
در کل اینو بدونید در خصوص ویدئو چت وایبر به جز کانفیگ گوشی عوامل دیگه ای مثل سرعت اینترنت بسیار بسیار اهمیت داره .شخصا از ویدئو چت وایبر روی دو مدل گوشی سونی و ال جی استفاده کردم و هیچ مشکلی نبود در حالی که وقتی روی دو مدل گوشی سونی اکسپریا با کانفیگ عالی سعی کردم تماس برقرار کنم اصلا موفق نشدم.
پس تماس ویدئویی تابع موارد خاصی هست که نمیشه به طور قطع نسبت به عملکرد صحیح اون نظر داد.
پاسخ:
بله من هم دیشب دقیقا این شاهد این پروسه بودم اما اقدام به نصب ورژن جدید نکردم و یکی از دوستانم که اقدام به این کار کرده بود اعلام کرد واکنش خاصی رو متوجه نشده و اتفاقی نیافتاده.
در هر حال اینگونه مواقع حتی اگر آپدیت معتبر و رسمی نیز باشد در صورتی که با ورژن قبلی مشکلی نداشته باشید بهتر است مدتی صبر کنید تا بازخوردهای نصب ورژن جدید در وب منعکس شود .
به احتمال زیاد مسئله بدافزار بود ورژن جدید یک شایعه بیش نیست.
موفق باشید
پاسخ:
وقتی کسی از طریق گزینه Exit در منوی تنظیمات وایبر ، از برنامه خارج میشه ، چون برنامه کاملا بسته میشه و نه اینکه مینی مایز شده باشه بنابراین در وایبر افلاین دیده خواهد شد در حالی که به اینترنت وصل هست و سایر برنامه ها طرف مقابل رو آنلاین نشون خواهند داد
پاسخ:
اگر حذف کنید اکانت شما دی اکتیو نخواهد شد و به حالت فعال خواهد ماند اما هیچ ارتباطی با پیامها نخواهد داشت یعنی تبادل پیامها نیز متوقف می شود.
پاسخ:
سلام، بله دقیقا همینطوره ، البته اگر خود شما اقدام به تشکیل یک گروه بکنید و اعضای داخلش رو از مخاطبینتون انتخاب کنید در این حالته که این نفرات میتونند همدیگر رو ببینند ولی اگر کسی شما رو به یک گروه اضافه کرده باشه اونها هیچ اطلاعاتی از مخاطبین شمایی که به گروه اضافه شده اید بدست نخواهند آورد و فقط شماره و نام انتخابی شما رو خواهند دید.
متشکرم و موفق باشید
پاسخ:
دقیقا امروز حالتی شبیه به این اتفاق برای من هم پیشااومد که تنها گزینه ارسال پیام عذر خواهی به طرف مقابل وحذف کل گروه ایجاد شده بود.
پاسخ:
سلام، امیدوارم منظور شما رو از توضیحاتی که دادید درست متوجه شده باشم . وایبر بین مخاطبین شما هیچ ارتباطی ایجاد نمیکنه و تنها نقطه ارتباط مخاطبین با همدیگر فقط در صورت ایجاد گروه و بین اعضای شرکت داده شده در گروه هست و در اونجا اعضای مختلف میتونند شماره مویایل و عکس پروفایل سایر اعضای گروه رو ببینند.
پاسخ:
همونطور که تو متن مقاله فوق اشاره شده دلیل این اختلال برمیگرده به خود برنامه وایبر که مشخص نیست از کجا ناشی میشه ولی مهم اینه که با علم به این موضوع عکسهای خودتون رو در پروفایلها درج کنید
پاسخ:
تنها راه استفاده نکردن از عکس در پروفایلتون هست .
در وایبر بخشی برای فیلتر کردن اعضای خاص برای ندیدن عکس پروفایل وجود نداره
پاسخ:
یکی از دوستان به نام جمال زحمت ترجمه راهنمایی وایبر درباره این مشکل رو کشیده بودند که توی نظرات موجود هست و نکته خاص این راهنمایی در این بود که ظاهرا هنگام ثبت نام باید از اینترنت وای فای استفاده بشه و یا اینکه نوع اینترنت بهتره از نوع 3g باشه .
در صورت دسترسی به این دو حالت حتما تست کنید و نتیجه رو اعلام بفرمایید
پاسخ:
هرچند خیلی ها در دفاع از اینگونه نرم افزارها توجیهات زیادی آوردند و خواهند آورد اما به نظر من مطمئنا در پس این رایگان بودن اهداف دراز مدتی وجود داره که ابعادش هنوز قابل تصور برای هیچکس نیست.
در مطلبی خوندم که یکی از شرق شناسان گفته بود که برای انهدام یک تمدن سه چیز لازم است،
اول ) خانواده
دوم )نظام آموزشی
سوم)الگوها و اسوه ها
برای اولی منزلت مادر به عنوان مربی کودکان را متزلزل کن تا مادر از اینکه مربی کودکان خویش باشد خجالت بکشد
برای دومی از منزلت معلم بکاه و در جامعه او را بی ارزش کن
برای سومی ، منزلت نخبگان و دانشمندان را هدف قرار ده تا کسی آنها را الگوی خویش قرار ندهد.
حال تصور کنید پیامها و مطالبی که هر از چند گاهی ممکنه بخشی از ارزشهای جامعه و تمدن ما رو هدف قرار گرفته باشند به رایگان و در پوشش یک مطلب شادی آور به دستمون میرسه و به دلیل همین رایگان بودن ما هم به چرخه انتشار اون کمک میکنیم.
ای کاش کمی بیدارتر و هوشیارتر باشیم
پاسخ:
از پیغامی که دریافت کردید فقط میشه همین معنی رو استنباط کرد.
پاسخ:
سلام ، هرچند که به نظر میرسه احتمال این اتفاق وجود نداره اما با توجه به اهمیت موضوع برای شما بهتره به این احتمالات اکتفا نکنید و تحت هیچ شرایطی عکسهای خصوصی رو از این روشها ارسال نکنید.
در صورت نیاز ضروری ، بهترین روش، فشرده سازی عکسهای مورد نظر با نرم افزارهایی شبیه winrar و رمزگذاری روی انها در هنگام فشره سازی با همان برنامه و ارسال از طریق ایمیل هست.
پاسخ:
اگر از پایداری و سرعت اینترنت گوشیتون مطمئن هستید فقط یک مسئله دیگه باقی میمونه و اون هم
اینجا میتونید مطالعه کنید.
پاسخ:
این امکان وجود نداره
پاسخ:
قطعا باید دوباره اکانت اصلی روی گوشی نصب بشه و راه اندازی کامل بشه تا شما هم بتونید روی کامپیوتر نصب کنید و تا نسخه روی موبایل مجدد راه اندازی نشه نمیتونید کد چهاررقمی لازم رو دریافت کنید
پاسخ:
سلام ، دقیقا متوجه نشدم منظور شما چی بود اما با حدسی که از منظور شما میزنم باید عرض کنم که این در واقع یک مشکل نیست و جزء روال همگام سازی نسخه دسکتاپ با نسخه موبایلی هست و در واقع تا شماره روی نسخه موبایل حذف نشه ، امکان حذف روی نسخه دسکتاپی هم سخت تر میشه.
پاسخ:
شخصا با چنین مشکلی برخورد نکردم شاید قبل از حذف اکانتتون رو غیرفعال کردید.
در حالت عادی نسخه ویندوزی بعد از نصب دیگه هیچ مشکلی نباید داشته باشه.
پاسخ:
هیچ کس نمیتونه به طور قاطع بگه که این امکان وجود نداره اما در حالت عمومی و معمول چنین خبری به گوش ما تا حال نرسیده.
پاسخ:
سلام ، نیازی نیست شما کاری بکنید ، طرف مقابل باید یک عکس با حجم کمتر برای خودش انتخاب کنه.
پاسخ:
بله ولی برای نصب اولیه حتما لازمه که از یک وایبری که روی موبایل نصب وفعاله کد چهاررقمی ثبت نام دریافت بشه و بعد میشه اونو پاک کرد.
پاسخ:
سلام هرچند هیچ چیز محال نیست اما من تا امروز چنین چیزی نشنیدم.
پاسخ:
احتمالا شما در حالی که اکانت سیم کارت قبلی رو دی اکتیو نکردید و نیز نرم افزار روی گوشی فقط با خارج شدن سیم کارت مواجه شده بوده و حالا یک سیم کارت جدید در گوشی قرار گرفته و اقدام به فعالسازی اکانت جدید کرده اید باعث این شده تا برنامه دچار این بهم ریختگی شده .
قبل از خارج کردن سیم کارت اگر قصد قرار دادن سیم کارت دیگری برای وایبر دارید بهتره یا اکانت قبلی رو دی اکتیو کنید و یا اینکه یکبار برنامه رو حذف و دوباره نصب کنید و روی سیم کارت جدید اقدام به ساخت اکانت بکنید
پاسخ:
ُسلام ؛بنده در این مورد تجربه ای نداشتم دوستان دیگر اگر پاسخی یا تجربه ای در این خصوص دارند اعلام بفرمایند.
پاسخ:
هنوز گزینه ای برای این منظور در برنامه طراحی نشده (متاسفانه)
پاسخ:
وایبر فقط درباره نوکیا پلتفرم زیر را با توضیحات زیر ارائه میده:
S60, Symbian
فقط از سرویس پیام رایگان پشتیبانی می شود.
استیکرها وشکلها در این پلتفرم در دسترس نیست.
بررسی کنید ببینید آیا در گروه این پلتفرم هستید یا خیر .
پاسخ:
قبل از پاسخ اجازه بدید مراتب تعجب خودم رو از این سئوال اعلام کنم !!!
ارسال پیامها از سرورها به سمت یک اکانت چیزی نیست که به معنای مطلق در یک لحظه و یک ثانیه اتفاق بیافتدو اصولا بحث انتقال داده در یک شبکه مخابراتی اعم از بی سیم و با سیم بر پایه ترتیب در زمانبندی عمل میکنند پس تعداد زیاد پیامهای دریافتی در صورت مناسب بودن کانفیگ شما تاثیری در گوشی شما نخواهد داشت
پاسخ:
copy via viber
کلیک راست کنید روی متنی که قصد ارسال دارید و از سه گزینه قابل انتخاب عبارت فوق را انتخاب کرده در لیستی که باز میشود هر بار برای فرد مورد نظر رو مشخص کنید.درغیر اینصورت فقط از طریق گروه امکان پذیراست
پاسخ:
خواهش میکنم ، با مشارکت شما دوستان.
پاسخ:
سلام - مدت زیادی روی این پروژه زوم شدم تا مثل شما بتونم به یک نتیجه منطقی درباره تبادل مخفیانه این عکسها برسم اما هنوز مشخص نیست که دقیقا عکس کدوم یک از مخاطبین در این نقض حریم خصوصی شرکت داده میشه البته این رو هم اضافه کنم که من هم اوایل چنین حدسی رو میزدم که شاید مخاطبینی که بیشتر مورد تبادل پیام قرار میگیرند قربانی این انتقال عکس واقع میشن اما به تنهایی نمیشه به چنین نتیجه ای رسید و اگر کاربران گزارشهای خودشون رو در این خصوص به اشتراک میگذاشتند شاید میشد یک جمع بندی منطقی تر داشت.
پاسخ:
سلام اگر سیم کارت شما از نوع دیتا نباشه یعنی قابلیت مکالمه و پیامک داشته باشه مشکلی نخواهید داشت و طبق راهکارهایی که برای دوستان دیگر پیشنهاد شده عمل کنید.
پاسخ:
سلام از شانس خوب شما وایبر که معمولا فکر خیلی قابلیتها رو نکرده استثناء برای این مشکل یک گزینه در برنامه قرارداده که با انتخاب اون از شر سر وصدا های تبادل پیامهای گروه راحت خواهید شد برای رسیدن به این گزینه وارد گروه مورد نظر شوید وارد SETTING گروه شوید(ایکون چرخدنده که در بالا سمت راست صفحه است) گزینه چهارم عبارت :Mute Group را تیک بزنید البته این مسیر طبق نسخه 4.3.3 است و ممکنه این گزینه در ورژنهای قدیمی تر در جای دیگری قرار داشته باشه.
موفق باشید
پاسخ:
چند لحظه پیش به خاطر مشکل شما این حالت رو روی اکسپریا z با اندروید 4.3جلی بین تست کردم اما چنین مشکلی روی اون ندیدم پس در واقع این یک مشکل انفرادی مختص گوشی شماست و جنبه عمومی وشایع نداره که باید ببینید چه چیزی باعث این اختلال میشه.
شاید بهتر باشه از ورژن دیگری از وایبر استفاده کنید واگر مشکل همچنان باقی بود نشان دهنده نوعی ناهماهنگی بین سنسور بالای گوشی با برنامه وایبر هست که قطعا به سادگی قابل پیگیری نیست
پاسخ:
سلام و متشکرم ، قابلیت دایورت مربوط به سرویس مکامله تلفن همراه شماست درحالی که وایبر بر اساس اتصال اینترنت کار خواهد کرد واین دو هیچ ارتباطی با هم ندارند
پاسخ:
پاک کردن وایبر نصب شده روی گوشی هیچ تاثیری روی نسخه ویندوزی ای که با آن سیم کارت ساخته شده باشد ندارد و حتی بدون آن نیز میتواند به کار خود روی ویندوز ادامه دهد .
بهترین کار اقدام به دی اکتیو کردن وایبر است با این کارهر وسیله دیگری که به طور غیر مجاز از یک اکانت در وایبر در حال استفاده نیز می باشد ، دسترسی خود را به وایبر از دست خواهد داد و البته صاحب اصلی اکانت کلیه پیامهای خود را از دست خواهد داد و برای استفاده مجدد نیاز به نصب دوباره وایبر و دریافت کد ثبت نام خواهد داشت.
پاسخ:
سلام معمولادلیل خاصی به جز اختلال در وصل بودن گوشی به اینترنت در هنگام ثبت نام و عجله در انجام مراحل ، عامل دیگه ای برای نرسیدن کد وجود نداره.با حوصله و دقت بیشتری اقدام به ثبت نام کنید و بنا بر تجربه وقتی به قسمت ثبت شماره موبایل رسیدید ، قسمت تشخیص کد کشور مورد نظر معمولا به طور اتوماتیک بعد از چند ثانیه شناسایی میشه و کد ایران در فلید مربوطه قرار میگیره اگر قبل از تشخیص اتوماتیک کد ایران اقدام به ثبت شماره موبایل(بدون صفر اول) شود معمولا در ارسال کد مشکل بوجود میاد.پس تا کد کشور شناسایی نشده شماره موبایل رو ثبت نکنید و به مرحله بعد بروید.
پاسخ:
سلام سعی کنید اصلا عجله به خرج ندید وبا حوصله مراحل ثبت نام رو طی کنید ضمن اینکه از متصل بودن به اینترنت نیز مطمئن باشید. مشکلی معمولا در پروسه ثبت نام نباید باشه مگر اینکه هنگام دریافت کد تحمل نکنید و اقدامهای بعدی رو انجام بدید که در این صورت مراحل دچار اختلال میشه .
پاسخ:
سلام ، تنها کسی که میتونه کسی رو از یک گروه حذف کنه کسی هست که او را به گروه اضافه کرده البته این حالت وجود داره که وقتی کسی گروهی رو حذف کنه بعد از مدتی از دید سایر افراد گروه نیز حذف بشه اما این زمان کمی طولانی هست و خیلی سریع اتفاق نمیافته.
پاسخ:
سلام احتمالا این موردی که شما دیده بودید مربوط به نسخه های اولیه وایبر بوده اما من از نسخه سه به بعد چنین قابلیتی رو ندیدم و باتوجه به محدود بودن برنامه وایبر ترفند خاصی هم براش وجود نداره
پاسخ:
سلام ، من چنین گزینه ای رو که مشخص کننده دعوت کننده افراد به گروه باشه رو ندیدم و در اصل این امکان وجود نداره.
پاسخ:
بلاک کردن تاثیری در دیده نشدن عکس و اسم نداره و فقط منجر به عدم دریافت پیامهای او خواهد شد برای دیده نشدن کامل باید طرف را حذف کرد.
پاسخ:
سلام ،هرگز نمیشه فهمید که لیست کسی هستی یا نه .
آیکنهای بدون عکس مفهوم خاصی ندارند و فقط فرد مقابل هیچ عکسی برای خودش انتخاب نکرده.
در اول ممنون از بابت معلومات مفید تان میخاستم بپرسم به خاطر استفاده کردن از اپ وایبر چطور میتوانیم از ارسال شدن عکس های ما به فون دوست های ما جلوگیری کنیم یعنی کدام راه و چاره است یا اپ وایبر ره دلیت کنیم لطفا راهنمایی کنید ممنون